Video – Nick & Simon in Suriname voor gratis show!!

nick en simon Suriname Nederland FamilieNieuws

Na meer dan tien jaar is het bekende Nederlandse zangduo Nick & Simon weer in Suriname. Komende zaterdag geeft het tweetal een concert bij ‘t Vat. Dat doen ze samen met verschillende lokale artiesten onder wie Nisha Madaran, Adika, Benjamin Fayah, Pinas Emanuel en Naks Kaseko Loco.
[quads id=1]

Surinaamse muziek

Dus een gevarieerde muziekselectie van Surinaamse muziek. Nick & Simon zullen samen met deze artiesten een nummer uitvoeren, waarna alle Surinaamse muzikanten nog één of twee eigen nummers laten horen. Dit concert belooft een leuke medley te worden tussen de Surinaamse vibes en de Nederlandse zangers. De show start om negen uur ’s avonds en is geheel gratis voor het publiek.

N&S in Suriname. Foto: Waterkant.net

Voorproefje

Om weer kennis te maken met Suriname gaven zij afgelopen zondag als voorproefje een klein optreden op een locatie aan de Nassylaan, waar het uiteraard bomvol en buitengewoon gezellig was. Er werd bekend gemaakt dat Nick & Simon ook te gast zullen zijn in het populaire praatprogramma ‘Tap A Bankstel’. Of dat echt klopt, zullen we zeker nog zien.

Het muzikale duo was tien jaar geleden ook al in Suriname voor een optreden op De Pier van hotel Torarica. Nick Schilder en Simon Keizer komen uit Volendam en stammen beiden uit bekende Volendamse muziekfamilies. Ze waren klasgenoten die het goed met elkaar konden vinden vanwege hun zangkwaliteiten.
[quads id=1]
Sinds het begin van hun samenwerking in 2006 zijn deze mannen ongekend populair in Nederland en scoorden zij verschillende hits met nummers zoals ‘Vaarwel’, ‘Steeds weer’ en ‘Pak maar mijn hand’. Daarnaast waren ze ook te zien in verschillende programma’s zoals ‘Sesamstraat’, ‘Talenten zonder centen’ en ‘The Voice of Holland’.

10 jaar geleden was het duo ook in ons land. Bekijk hieronder de leuke video daarvan:

Gerelateerde berichten:
Video – Simon, van Nick en Simon, is vader geworden van een dochter

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.