Broer en zus aangehouden na kappartij

kappartij winkelier FamileiNieuws Suriname

De politie van Munder heeft op maandag 6 november een broer en zus aangehouden. De wetsdienaren deden na de melding via de Centrale Meldkamer van een kappartij de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer R. met verwondingen op een stoel aangetroffen.
[quads id=1]
Hij was niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar er operatief is ingegrepen. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.
Onderzoek wees uit dat het slachtoffer op die bewuste dag een woordenwisseling moet hebben gekregen met zijn vrouw. De broer van de vrouw kwam ertussen en bracht de man met een scherp voorwerp steekverwondingen toe. Een zoon die ook ter plaatse was heeft voor de komst van de politie de plek verlaten. Wegens een beschermingsbevel mag de zoon het ouderlijk adres niet aandoen. Desondanks deed hij steeds op verzoek van zijn moeder het adres toch aan.

Zowel de vrouw en haar broer zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het scherpvoorwerp is aangetroffen en in beslag genomen.
[quads id=1]
Na verhoor is de vrouw heengezonden. Haar broer heeft bekend het strafbare feit te hebben gepleegd. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de broer in verzekering gesteld.
De zoon wordt opgespoord, omdat hij dat adres niet mag aandoen.

Gerelateerde verhalen:
Broer mishandelt broer om een sigaret
**
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.