Video – ‘Wordt Virgil van Dijk de aanvoerder van het Nederlands elftal?’

Met het vertrek van aanvoerder Arjen Robben, en Wesley Sneijder die steeds minder aan spelen toekomt is het de vraag wie de nieuwe aanvoerder van het Nederlands elftal moet worden.
[quads id=1]
De naam van Virgil van Dijk wordt ook genoemd. Virgil zou absoluut niet weglopen voor de verantwoordelijkheid: ”Natuurlijk ga ik geen ‘nee’ zeggen als ze me vragen aanvoerder te worden. Maar dat is niet aan mij. Ik ben ook blij met mijn huidige rol. Leiden en coachen, dat zit er bij mij standaard in.”

Virgil van Dijk is misschien wel de beste Nederlandse voetballer van het moment, als we Arjen Robben niet meerekenen. Maar wie wie maakt de knappe voetballer blij elke dag:

Vriendin gaf haar baan op

 

Dat is zijn schattige, blonde vriendin Rike Nooitgedagt. Zij gaf haar baan op om full-time voetbalvrouw te worden. “Ik werkte als sales manager, en verkocht verschillende modemerken aan Nederlandse winkels”, vertelde ze aan de Daily Record. “Het was leuk om te doen, maar druk en zwaar werk.”

Ze koos ervoor om op haar 22e met Virgil mee te gaan, toen deze voor zijn avontuur bij Celtic koos. Dat viel haar echter niet zwaar. “De Celtic-fans zijn geweldig. Het geluid dat ze maken is onwerkelijk”, aldus Rike.
[quads id=1]
Recente interviews met Rike zijn niet te vinden, misschien omdat het tweetal op hun hoede is voor de Engelse tabloids. Zo beweerde The Sun in 2014 dat Van Dijk meermaals vreemd was gegaan tijdens de zwangerschap van zijn geliefde. Goede bronnen heeft de krant niet, dus we gaan er maar vanuit dat dat bullshit is.

Hij vervroegde de bevalling van zijn vriendin voor Oranje

Van Dijk moest lang wachten op zijn eerste selectie voor Oranje, en uit een bizarre anekdote blijkt hoezeer Van Dijk hunkerde naar het Nederlands elftal.

Zijn vriendin stond op punt van bevallen toen Van Dijk in september 2014 voor het eerst werd geselecteerd, maar daar liet Virgil zich niet door tegenhouden. Hij regelde dat Rike eerder kon bevallen. De voetballer kon zijn kindje daardoor verwelkomen én alsnog aansluiten bij Oranje.

Achteraf gezien misschien een onnodige keuze, want toenmalig keuzeheer Guus Hiddink stelde hem niet op. Het debuut van Van Dijk kwam pas op 10 oktober 2015.

Bekijk hier een interessant interview van een paar jaar geleden:
[quads id=1]

 

Gerelateerde berichten:
-Lees hier een stukje over de vrouw van voetballer Nigel de Jong.
-We hebben hier ook een video over het droomhuwelijk van Lionel Messi

Bron: meemetoranje.nl/ en goalsandglamour.nl/
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.