Video – Noodoproep: 32-vrouw op straat gezet

Op de video ziet u een 32-jarige vrouw. Zij vertelt over haar benarde situatie in Nickerie. Ze slaapt nu al bijna een week op een houten bankje. De huurbaas heeft haar buiten op straat gezet. Ze wordt gestoken door muskieten. Gelukkig helpen de buren haar door af en toe eten langs te brengen.
[quads id=1]
Ze heeft niemand. Geen moeder, geen vader, geen broer of zus. Helemaal alleen is ze.

Deze video hebben wij binnengekregen. Misschien kunnen de buurtbewoners hun hulp aanbieden en het leed voor deze mevrouw verzachten. Zo mogen mensen toch niet leven in ons land?
[quads id=1]

Deelt u dit bericht met anderen. Wellicht zijn er meer mensen die haar uit haar nood kunnen helpen. Tagt u de verschillenden stichtingen zodat zij een kijkje kunnen gaan nemen.
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.