Video – 3-jarige Ayden Brown met longkanker helaas overleden (buitenland)

Bijna iedereen leefde mee met hem. De 3-jarige die veel geld ophaalde om te genezen. Veel mensen wilden hem helpen. Maar…Ayden Brown is overleden. De 3-jarige ging het gevecht aan met stadium 4 longkanker, helaas heeft hij verloren. Zijn moeder, Lindsey Licari, postte een Facebook Live-video waarin ze zijn laatste momenten van het leven beschrijft.
[quads id=1]

De hartverscheurende videoboodschap van zijn mama:

“Vandaag ben ik mijn zoon kwijtgeraakt. Aydens lichaam kon het niet meer aan. Ik ben hem verloren omdat we in een wereld leven die niet tegen kinderkanker opkan.”

Licari legde ook uit waarom ze besloot de strijd van haar zoon openbaar te maken. Ze wilde dat iedereen het trauma kent en ze wilde ook dat mensen veel bewuster om zouden gaan met kinderkanker.

“Ik wist dat als deze ziekte Ayden zou nemen, iedereen in de wereld zou weten wie mijn zoon is,” dat zei ze ook in haar video. “Iedereen zal Ayden Setoshi Brown kennen. Hij was drie jaar oud. Hij kende elke planeet in het zonnestelsel. Hij was fenomenaal slim en hij hield zoveel van me en ik hield ook van hem. Hij verdiende het niet om te sterven.”
[quads id=1]
Ayden Brown’s verhaal trok nationale aandacht in augustus na een televisie programma over hem. Een ‘GoFundMe-pagina‘ is vorige maand opgezet om de medische kosten te helpen vergoeden. Het heeft tot nu toe meer dan $ 260.000 opgebracht.

Aanvankelijk voorspelden artsen dat de jonge jongen na drie weken zou sterven, maar Ayden mocht veel langer leven. Het geld is goed besteed. Het kon alle medische kosten van Brown dekken, inclusief medische apparatuur in huis, rekeningen en zelfs huur, zodat zijn moeder in vrede met haar zoon kon blijven.

Het mocht helaas niet baten. Ayden overleed afgelopen vrijdag 3 november 2017.

Bekijk onderstaande Facebook post voor meer foto’s van de kleine vechter:

Onderstaande video laat ons meekijken in het leven van Ayden:

Geschreven door Paul Meara
(Foto: Alex’s Lemonade Stand Foundation)
Bron. BET
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.