Politiebericht – 46-jarige Moefied Rahman dood aangetroffen in goot

De politie van Rijsdijk heeft op maandag 6 november het levenloze lichaam van de 46-jarige Rahman Moefied aangetroffen aan de Jimmyweg.
Na een telefonische melding van een podosiri zoeker dat hij een lijk van een manspersoon heeft gesignaleerd, werd het adres aangedaan.
[quads id=1]
Daar aangekomen troffen de ingeschakelde eenheden het ontzielde lichaam van Moefied aan. Gelet op de aangetroffen sporen bestaat het vermoeden dat er misdrijf in het spel is.
Ui het voorlopige onderzoek is gebleken dat de echtgenote van de man op zondag 5 november aangifte van vermissing heeft gedaan op het politiebureau Geyersvlijt.

Zij verklaarde dat haar echtgenoot op zaterdag 4 november uit huis is gegaan. Toen hij tot zondagmorgen niet thuis was en telefonisch niet bereikbaar was, vond ze dit vreemd en deed aangifte.
Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Foto binnengekomen via Facebook

Het ontzielde lichaam is door de nabestaanden positief herkend. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lijk voor obductie in beslag genomen.
[quads id=1]
Er zijn nog geen verdachten in deze zaak aangehouden. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.