Video – Mijn herinnering aan 20-jarige Jahmall Ronde

Hoe ga ik beginnen, je leest en ziet dingen vaak gebeuren, maar het is altijd zo ver weg van je. Vandaag is het leven realiteit geworden voor mij. Ik heb gezien dat niets te gek is en alles onvoorspelbaar is.

Ik weet niet eens wat ik voel. Ik heb mijn wederhelft verloren, m’n tweemans, m’n broeder, mijn neefje. “A connection built on blood” zo noemde jij het.

Jij was geliefd bij iedereen zowel de jongens als de meisjes hahaha. Je was een clown, de grappigste en iedereen kon om je lachen. Ik pestte je elke dag, maar lachen dat deden we 24/7 samen.

Je hebt veel mensen met verdriet en vraagtekens achtergelaten.

JAHMALL TYRONE RONDE.

Waak over me,
man neefje en veeg m’n tranen weg.

Untill we meet again.

~Gio~

Jahmall Tyrone Ronde

R.I.P.
27/4/1997 – 7/11/2017

[quads id=1]

[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Save

Save