Gouden huwelijk Pairin en Theresia Djemani – Hardjodikromo

Gouden huwelijk Pairin en Theresia Djemani – Hardjodikromo. Volgens de akte van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) zijn Pairin en Theresia Djemani – Hardjodikromo op 07 november 2017 precies 50 jaren getrouwd.
[quads id=1]
De Districtscommissaris van Para, Armand Jurel, bracht samen met de bestuursdienst een bezoek aan het echtpaar om hen namens de President van de Republiek Suriname te feliciteren en hen een enveloppe met inhoud en bloemstuk te overhandigen.

Uit het huwelijk zijn 5 dochters, 4 zonen , 15 kleinkinderen en 3 achter kleinkinderen voortgekomen. Pairin is geboren op 08 augustus 1943 in het district Suriname en is gepensioneerde van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Zijn hobby’s zijn voetballen en dansen. Theresia is geboren op 21 juni 1950. Zij had geen baan en heeft als huismoeder de zorg gehad van haar kinderen en echtgenoot.

Op de dag van hun 50-jarig huwelijksjubileum was het dubbel feesten. De moeder van Pairin, Oma Legijem Djemani, vierde haar 92ste geboorte dag. Hun zoon, Rossito, mocht samen met zijn vrouw Maryke Djemani – Dirin hun 10-jarig huwelijksjubileum gedenken.

Het echtpaar is van mening dat er met geduld, verdraagzaamheid en begrip voor elkaar, geen problemen kunnen komen in het huwelijk. Het echtpaar heeft hun 50-jarig huwelijksjubileum samen met kinderen en kleinkinderen zeer bescheiden gevierd.

Bron: Commissariaat Para
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.