Bekendmaking – Benzine gaat verder omlaag bij SOL en RBE

brandstof Suriname

De prijs van benzine bij SOL en Roy Boedhoe Enterprises (RBE) gaat vanaf vandaag verder omlaag. Een liter ongelode benzine zonder additieven zal SRD 6,15 per liter kosten. De pompprijs gaat met 17 cent omlaag. Ongelode benzine met additieven is SRD 6,29 per liter. De dieselprijs is ongewijzigd en blijft op SRD 5,72 een liter.
[quads id=1]
De prijs van een liter benzine bij GOw2 gaat met twee cent omhoog vanaf vandaag. De pompprijs blijft echter lager dan die bij SOL en RBE. De consument betaalt bij deze oliemaatschappij SRD 6,10 bij GOw2 voor een liter benzine. De dieselprijs is niet aangepast en blijft op SRD 5,67 per liter.

Op 6 oktober was de pompprijs bij SOL als een raket omhoog geschoten van SRD 6,26 naar SRD 6,80. Op 20 oktober daalde de prijs naar SRD 6,32. Vandaag gaat de nieuwe prijs van SRD 6,15 in.
[quads id=1]

Door de fluctuerende wereldmarktprijs voor brandstof, wordt bij elke nieuwe lading een prijs vastgesteld. De prijs wordt na verificatie bekrachtigd door het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.