14-jarige Terry Joghie dodelijk aangereden door dronken chauffeur

De 14-jarige Terry Joghieis op dinsdag 7 november dodelijk aangereden aan de Krakaweg, ter hoogte van Cabendadorp. Na de melding van de aanrijding deden wetsdienaren van het ressort Zanderij de plek aan voor onderzoek.
[quads id=1]
Voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat Terry samen met een neef naar de winkel liep. Zij liepen aan de rechterkant van de weg, vanuit het dorp in de richting van de Afobakaweg. Het voertuig dat de jongens heeft aangereden, had dezelfde rijrichting.

De bestuurder geraakte op een gegeven moment van zijn rijhelft, belandde op de andere rijhelft en reed de jongens op de berm aan. Terry kwam op het voertuig terecht. Hij liet ter plaatse het leven. De ingeschakelde arts stelde de dood vast.

De 46-jarige autobestuurder Rinco K. is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Bij een blaastest blies de dronken chauffeur 820 microgram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de bestuurder ingesloten.

Foto binnengekomen via Facebook

Het ontzielde lichaam van de jongen is voor obductie in beslag genomen.
[quads id=1]
Met het overlijden van Terry is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 66.

Gerelateerde berichten.
Drie dronken mannen reden de goot in. Lees hier/
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.