Video – Vader pleegt zelfmoord om zijn dochter (buitenland)

De 54-jarige Ayhan Uzun uit Kayseri pleegde live op Facebook zelfmoord. Hij deed dit omdat zijn dochter zou trouwen zonder zijn toestemming. Dat meldt de website Webtekno.com.
[quads id=1]

Dit is mijn testament

Hij schreef op zijn Facebookaccount ‘Vanavond is er een live uitzending’ en ‘Dit is mijn testament, degenen die hier verantwoordelijk voor zijn moeten niet op mijn begrafenis komen’. Hij liet weten alleen thuis te zijn en ging rond 22:30 uur plaatselijke tijd live op Facebook, sprak zo’n minuut lang over zijn problemen en schoot zichzelf uiteindelijk door zijn hoofd.

Niemand nam mij serieus

”Op de gelukkigste dag van het leven van mijn dochter, belt ze mij en vraagt ze haar verloving bij te wonen. Alsof ik een onbekende ben. Niemand die me vroeg om op deze gelukkige dag hun niet alleen te laten. Niemand vroeg mij iets. Niemand nam mij serieus. De persoon die mijn schoonvader moet voorstellen nam mijn plaats in en gaf mijn dochter weg.

Ik had echter verwacht dat mijn dochter en familie mij had geroepen om hun gelukkige dag bij te wonen. Mijn vrouw belde me op en zei het me. Ik vroeg haar waarom ze niet naar me toe kwamen hiervoor, mijn vrouw zei dat ze hiervoor niet helemaal naar me toe zullen komen. Sommigen zullen denken dat ik dit voor de show doe. Ik wil niet dat iemand hetzelfde meemaakt als ik meemaak. Zo meteen ga ik mijn leven beëindigen met het pistool dat ik in mijn handen heb.

Naar het mortuarium

Hij nam afscheid en pleegde zelfmoord.
[quads id=1]
Bekenden kwamen na de zelfmoord naar zijn huis en kwamen oog in oog te staan met het levenloze lichaam van de man. Zijn lichaam is overgedragen naar het mortuarium.

U kunt hieronder kijken naar de video en luisteren naar wat hij te zeggen heeft. Maar kijk liever niet naar het einde van de video. De beelden kunnen als zeer schokkend overkomen.

Gerelateerde verhalen:
De vader heeft gelukkig niet zijn hele gezin mee de dood ingenomen want helaas gebeurt dat ook wel eens. Klik hier en lees een bericht daarover.

Bron: turks.nl/
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.