Moordverdachte Clarissa betrekt vader erbij.

De verdachte Jonathan L. heeft op de rechtszitting van maandag verklaard dat hij niet de dood van de 20-jarige Clarissa Boldewijn wilde. Het probleem ontstond om 450 gram drugs die het slachtoffer zou verkopen voor de verdachte.

2000 euro

[quads id=1]
Volgens de verdachte had Clarissa hem opgelicht en op die bewuste dag had zij hem zelf weer benaderd. Jonathan L. zei dat het slachtoffer hem voorgehouden had dat haar vader hem per 100 gram drugs 2000 euro kon laten betalen. Hij gaf haar op 31 december 450 gram drugs om die te verkopen. Daarna hoorde hij niets meer van haar.

Ze ging met een neef van hem

Volgens de verdachte had hij een relatie met het slachtoffer die hij echter beëindigd had. Ze ging met een neef van hem. Toen ze een relatie met elkaar hadden, zou Clarissa met het plan zijn gekomen. Hij wilde de drugs posten, maar zij zou met een voorstel van haar vader gekomen zijn. Op 27 januari belde het slachtoffer en hield hem voor dat zij hem kwam ophalen.

In het voertuig heeft hij met de vader van Clarissa gesproken. Hij had al door dat vader en dochter hem opgelicht hadden. Clarissa probeerde het goed te maken met hem. Ze reden vanuit Kwatta naar Afobaka. Clarissa reed en ze zei dat ze naar haar familie zou gaan. De verdachte beweerde dat het slachtoffer voorbijreed. Hij attendeerde haar erop en ze stopte toen in een zandweg. Ze wilde omgang met hem zei de verdachte op de zitting, maar hij wilde slechts zijn geld terug. Hij duwde haar omver. Ze werd boos en ze pakte de krik uit de auto.

Hij raakte in paniek

Hij maakte deze afhandig en sloeg haar ermee. Ze viel neer, beefde even en gaf de geest. Hij raakte in paniek, plaatste haar in het voertuig en reed iets verder. Hij dekte het naakte lichaam af en liet haar ter plekke achter. Hij keerde terug naar de Groenhartweg en stak het voertuig in de fik. Zijn met bloed besmeurde kleding stopte hij thuis in een ton met water.
[quads id=1]
Jonathan L. bleef erbij dat hij geen plannen had om het slachtoffer van het leven te beroven. Hij wilde slechts zijn geld terug. De kantonrechter wil de analyse van de telefoonuitdraai van de verdachte bekijken. Deze zaak zal in december verder behandeld worden.

Reactie van de familie uit DWT:
“Hij liegt.” “Dat is helemaal niet waar, wat hij zegt kan nooit waar zijn.” “Ze was niet zo.” Zo reageerden familieleden en vrienden van universiteitsstudente Clarissa Boldewijn maandag bij de voortzetting van de rechtszaak tegen de man die heeft bekend dat hij haar om het leven heeft gebracht.

Gerelateerde berichten:
Klik hier om meer over de zaak te lezen.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.