Meer over de dood van Andjanadebie Nagesar en Ramdew Ramlal

Het was vrijdag, naar achteraf zou blijken, de laatste verjaardag die twee meisjes samen met hun ouders zouden doorbrengen. Ze waren op die dag twaalf om dertien jaar geworden. De verjaardagscadeautjes die moeder Andjanadebie Nagesar (35) zaterdag had gekocht heeft zij hen niet kunnen geven.
[quads id=1]
Vader Ramdew Ramlal (38) bracht abrupt een einde aan het leven van zijn ex, en sloeg vervolgens de hand aan zichzelf.

De twee meisjes met een slank postuur lopen verdrietig op het balkon, terwijl hun ogen nog rood zien van het huilen als de krant aanklopt op het adres van de familie Ramlal aan de Celebesweg in Lelydorp. “Het dienstwapen was ingevorderd. Waarom hebben ze het hem teruggeven?”, vraagt een verslagen Lilawatie Nagesar (59) zich af, nadat haar dochter, Andjanadebie zaterdagmiddag rond één uur door haar ‘partner’ is doodgeschoten. Ramlal was penitentiair ambtenaar (pa).

Volgens adjunct-hoofd Wendell Pinas, hoofd van de afdeling Voorlichting van het Korps Penitentiaire Ambtenaren, had het intrekken van het wapen niets te maken met zaken in de relationele sfeer. Ook aan het functioneren van Ramlal was niets vreemds te merken. In het andere geval waarbij een collega zichzelf vrijdag aan de Okrodam zichzelf met zijn dienstwapen van het leven beroofde, had de leiding evenmin iets gemerkt. “Hun presentie was normaal. Het is in beide gevallen een momentsituatie geweest. Als de leiding op de hoogte is van een slepende kwestie vorderen wij het wapen altijd in. Een ieder binnen het korps is verrast”, zegt Pinas.
[quads id=1]

Ramdew en Andjanadebie waren bijkans veertien jaar getrouwd. Het huwelijk is in april dit jaar ontbonden. Beide personen namen toen intrek bij hun eigen ouders, die schuin tegenover elkaar wonen. De familie Nagesar zegt dat de ‘echtelieden’ de laatste tijd niet meer samen waren. Hoewel ze langer waren gescheiden waren ze pas de afgelopen drie weken niet meer samen. De vrouw vertrok zaterdagochtend van haar ouderlijk huis om naar de stad te gaan. De moeder vertelt dat haar dochter cadeautjes was gaan kopen voor de twee meisjes.
Foto’s Actionnieuws
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.