Mijn herinneringen aan 55-jarige Loes Doorson

Een icoon van Coronie is heengegaan. Vroeg in de morgen bereikte mij het droevig bericht dat

Loes Doorson

er niet meer is, was gelijkt diep geraakt omdat ik haar van dichtbij heb mogen kennen. Als jonge onderwijzer ging ik werken in Coronie op de Salemschool op plantage Novar waar ze woonde en haar kinderen bij ons op school zaten. Desondanks haar drukke werkschema maakte ze altijd ruimte om op school langs te lopen om te horen hoe haar kinderen het maken op school,omdat ze onderwijs heel belangrijk vond.

Loes was het gezicht van het district Coronie,iemand die het district vertegenwoordigde bij verschillende activiteiten.

Loes was een veelzijdige vrouw die met alle bewegingen en veranderingen mee kon en vormde daardoor de brug tussen jong en oud. Ze heeft het voorrecht gehad om onder verschillende DC’s van Coronie te mogen dienen,omdat ze met haar werk en in het bijzonder haar district geen grappen maakte. Loes stond er bekend om haar openheid, beleefdheid en was altijd heel modieus gekleed, een echte prisiri vrouw was ze.

Rust in vrede Loes ,jou heengaan heeft menigéén diep geraakt,
We zullen je missen,……..Coronie zal je missen.

~Baas Abo~
[quads id=1]

[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.