Dit zeggen jouw billen over je gezondheid

Eigenlijk kijken we, als het onze gezondheid betreft, nooit echt naar onze billen. We kijken meer naar het formaat van ons buikje of naar welke lichamelijke klachten we hebben.

Maar wist je wel dat de grootte van je billen een heleboel zegt over je gezondheid?

Of er putjes inzitten

Billen: ze zijn er in allerlei groottes en formaten. Kleine billen, grote billen, hangende billen, stevige billen, geen billen, noem maar op. Vaak kijken we alleen naar hoe onze billen eruit zien en of ze te groot, te klein, te slap zijn en of er putjes in zitten. We bedenken ons niet echt dat onze billen veel kunnen zeggen over onze gezondheid. Onderzoekers aan de Universiteit van Oxford hebben namelijk recentelijk aangetoond dat de grootte van je billen je kan vertellen hoe gezond je bent.. En het is niet wat je verwacht!

Betere gezondheid

Want wat bleek nou? Vrouwen met grote billen hebben vaak een betere gezondheid dan vrouwen met kleinere billen! Gek genoeg denken veel vrouwen het tegenovergestelde: grote billen = veel vet = ongezond. Maar niets is minder waar!

Stop met piekeren

De onderzoekers onderzochten 16.000 vrouwen en wat bleek? Vrouwen met dikkere billen hebben een lager cholesterolgehalte dan vrouwen met een klein achterwerk. Dit lagere cholesterolgehalte zorgt ervoor dat de vrouwen met een grotere kont minder kans hebben op diabetes en hart- en vaatziekten. Daarnaast hebben zij een groter aantal omega 3-vetten wat positief is voor de ontwikkeling van de hersenen. Ook krijgen vrouwen met een groter achterwerk intelligentere kinderen. Stop maar met piekeren over het formaat van je billen dus!

Is dit niet goed nieuws? Deel dit bericht met al je vriendinnen!


Gerelateerde berichten:

Anoniem: Mijn man houdt alleen van dikke vrouwen

Video – 15 dikke billen problemen. Klopt het of niet?

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.