Bekendmaking: Wegomlegging ivm oefeningen Onafhankelijkheidsdag

In het kader van 42 jaar Staatkundig Onafhankelijkheid zullen bepaalde oefeningen plaatsvinden. De diverse gewapende machten zullen gebruik maken van een gedeelte van de Mr. J. Lachmonstraat voor het oefenen van het defilé.
[quads id=1]

De oefeningen

De oefeningen zullen plaatsvinden op het weggedeelte tussen de Leysweg en de rotonde op de kruising met de
Lalla-Rookhweg. Dit zal gebeuren op de volgende dagen:
1. vrijdag 10 november
2. woensdag 15 november
3. vrijdag 17 november
4. donderdag 23 november
[quads id=1]

Rijverkeer wordt omgeleid

Het rijverkeer zal op deze dagen worden omgeleid vanaf 08.00u. vm.-12.00u. nm.

Het KPS doet een beroep op weggebruikers om hun medewerking te verlenen aan een goed verloop van deze vooroefeningen.

De pre-generale en de generale oefeningen zullen volgens planning op dinsdag 21 en donderdag 23 november plaatsvinden. De pre-generale zal plaatsvinden in de omgeving van de MemreBuku kazerne enwel aan de Gravenbergstraat en omgeving.

De generale repetitie zal op 23 november aan de JaggernathLachmonstraat plaatsvinden, en wel het weggedeelte gelegen tussen de rotonde en de Leysweg.
[quads id=1]
Tijdens de pre-generale en de generale repetitie zal het verkeer wel worden omgeleid. De politie doet een beroep op weggebruikers:  Volg zoveel als mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op. Gaarne op beide dagen om ongerief te voorkomen.

Bron: Bic Paramaribo Zuidwest en KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.