Overleden – Rampatia Karia – Kalloe

Diep bedroefd, maar zeer dankbaar voor wat zij voor ons heeft betekend maken wij bekend dat op zaterdag 4 november 2017 van ons is heen gegaan onze dierbare en zorgzame moeder, schoonmoeder, grootmoeder en over- grootmoeder, mevrouw

Rampatia Karia Kalloe

laatstelijk gewoond aan de stolkweg nr 5.

De crematie vindt plaats op maandag 6 november 2017 om 13.00 uur te weg naar zee.

Gelegenheid tot het nemen afscheid is vanaf 11.00 uur aan de Stolkweg nr 5.

Namens de diepbedroefde familie Kalloe en familie Karia

[quads id=1]

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.