Mijn herinneringen aan Randjiet Gajadin

Ik heb zoveel vragen
En evenzo weinig antwoorden
Geven kun je ze niet meer
Het verdriet is nauwelijks te dragen
Jij bent naar andere oorden
Dat doet verdomd veel zeer

Jij zag dit als jouw uitweg
In al jouw eenzaamheid
Geen ruimte voor overleg
Koos jij voor het afscheid
Zag jij het spoor als jouw vluchtweg

Waarom??
Ik kan het nog steeds niet geloven dat je op zo een wijze bent heen gegaan Vaarwel comma Gaja; ik zal je ooit weer zien
Ik condoleer de familie en collega’s met het heen gaan van onze goeie vriend.

Ranjeet Gajadin

~Fariz~
[quads id=1]

Binnengekomen via Facebook
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.