Update Opsporing – Diego Richards (Lafu) AANGEHOUDEN

Het Regio Bijstands Team Paramaribo (RBTP) heeft op donderdag 25 januari de 34-jarige voortvluchtige Diego Richards alias ‘Lafu’ aangehouden op de kruising van de Benjamin- en de Gravenbergstraat.
[quads id=1]
“LAFU” wordt ervan verdacht zich op donderdag 13 oktober 2016 schuldig te hebben gemaakt aan poging doodslag en zware mishandeling. Hij veroorzaakte op die bewuste dag een aanrijding, waarbij hij het slachtoffer in hulpeloze toestand achter liet en zich uit de voeten maakte.
Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.
Bij een ingesteld onderzoek kwam “Lafu’ in beeld.
[quads id=1]
Hij werd opgespoord, maar wist uit handen van de politie te blijven. Op 25 januari is hij gesignaleerd aan de Benjaminstraat en is door het RBTP aangehouden. Hij werd overgedragen aan de Recherche van regio Paramaribo.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is ‘Lafu’ in verzekering gesteld.


Opsporing – Diego Richards

[quads id=1]

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.