Donald Trump’s Twitter account verwijderd door employee

Trump twitter - FamilieNieuws

Voor een korte tijd op donderdagavond leek Twitter een van zijn meest enthousiaste gebruikers te verliezen: de pagina voor het @realDonaldTrump-account vertoonde een foutmelding.

Standaard foutbericht van Twitter: “Sorry, die pagina bestaat niet!” verscheen in plaats van de persoonlijke Twitter-feed van president Donald Trump. Een korte tijd later verscheen de accountpagina weer en leek deze normaal te functioneren.
Volgens het @TwitterGov-account van @Twitter is @realDonaldTrump gedeactiveerd door “een medewerker van de Twitter-klantenondersteuning die dit op de laatste dag van de medewerker deed.”

“We voeren een volledige intern onderzoek uit”, twitterde Twitter. Het account was gedurende 11 minuten niet beschikbaar, zei Twitter, en dat het bedrijf onderzoek doet en stappen onderneemt om te voorkomen dat het weer gebeurt.

Het Witte Huis had geen onmiddellijk commentaar, volgens NBC News.

Bron: NBC
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.