Diamanten huwelijk voor echtpaar Kartopawiro- Kertoidjojo

Diamantenhuwelijk in ressort Domburg. Op zaterdag 28 oktober j.l mocht het echtpaar hun 60 jarig huwelijksjubileum herdenken. Primpen (80 jaar) en Mevr. Kartopawiro- Kertoidjojo, Soekartini (76 jaar), wonende aan de Domburg 9e straat no. 246 in het district Wanica
[quads id=1]

geëmigreerd naar Nederland

Meneer Kartopawiro heeft 1 jaar gewerkt voor het Ministerie van Openbare Werken als voorwerker. Hij heeft 2 jaren gewerkt voor BOG. Afdeling Distributie en hij heeft 4 jaren gewerkt voor het Ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij. Meneer heeft 17 jaren voor Varekamp gewerkt als machinezetter. Hierna is de heer Kartopawiro geëmigreerd naar Nederland. Daar werkte hij samen met zijn familie in een familiebedrijf en heeft als laatst zijn eigen etenszaak opgezet. Waarbij hij reeds 4 jaren wordt bijgestaan door zijn vrouw. Hij heeft in zijn jonge jaren gevoetbald voor SV Royal en in andere verenigingen gespeeld als aanvaller.
[quads id=1]

4 zonen en 3 dochters

Uit dit huwelijk zijn 7 kinderen geboren waaronder 4 zonen en 3 dochters. Het echtpaar heeft dit heuglijk feit te midden van familie, vrienden en kennissen gevierd. Ze mochten ook uit handen van de Districtscommissaris van Zuid-Oost Wanica mevr. Audrey Hankers de gebruikelijke enveloppe en de felicitaties namens de regering in ontvangst nemen.
Bekijk hier de foto reportage:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.