10 jaar strafeis voor huisvriend die 11-jarig meisje zwanger maakte (Nederland)

ziekenhuis Paramaribo

De 61-jarige Arnold M. moet volgens het Openbaar Ministerie tien jaar de cel in voor het misbruiken en zwanger maken van de 11-jarige dochter van een bevriend stel. Het meisje werd door de huisvriend van de familie gedrogeerd en daarna misbruikt.
[quads id=1]
Ook moet hij als het aan het OM ligt het meisje een schadevergoeding van 100.000 euro betalen, meldt 1Limburg.

Het 11-jarige meisje wist van niets. Haar moeder begon iets te vrezen als de menstruatie van het 11-jarige meisje uitblijft en het meisje een buikje krijgt. Ook verscheen huisvriend Arnold M. plotseling niet meer en is hij telefonisch niet meer bereikbaar.

Als de moeder van het meisje haar een zwangerschapstest laat doen, blijkt ze inderdaad zwanger. Uit een echo in het ziekenhuis wordt duidelijk dat ze al zestien weken zwanger is. De familie is in shock. Het meisje weet niet dat ze seks heeft gehad. Ze laten een abortus plegen.

 

Uit een dna-test wordt duidelijk dat Arnold M. het kind bij het meisje verwekte. Hij blijkt een veroordeelde zedendelinquent te zijn. Vermoedelijk heeft hij het kind gedrogeerd met het verdovende middel temazepam.
[quads id=1]
M. beriep zich aanvankelijk op zijn zwijgrecht, maar zei later dat het meisje zelf naakt op zijn schoot is geklommen toen hij op de bank zat. Verder kon hij zich er weinig van herinneren.
Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.