Anoniem: Waarom heeft hij voor haar gekozen?

ex Paramaribo

Ik ben Leila, ik ben erg verdrietig en vreselijk boos. Afgelopen weekend heeft mijn man het huis verlaten. Voor een dame met wie hij al 2 jaren gaat. Ik wist het vanaf het begin. Ik heb gevochten als een ezel met die dame. Met mijn handen, met mijn voeten. Op internet.
[quads id=1]

Die dame kan niet eens naast me lopen

Ik ben meerdere keren naar haar huis gegaan en gezegd dat ze mijn man met rust moest laten. Haar vriendinnen hebben mij ook een keer gerammeld in een bar. Ik was zelfs met Gerrit. En toch is hij weer met haar gegaan. Ik snap nog steeds niet waarom hij voor haar heeft gekozen. Die dame kan niet eens naast me lopen.

Ik zou hem nooit laten

Telkens was het weer even uit tussen ze, maar dat duurde nooit langer dan een paar weken. En weg was hij weer. Hij kwam toch altijd weer terug naar huis. Ik was moe om te vechten en langzaam aan heb ik de situatie zo gelaten. Ik weggaan bij hem? Dat was geen optie. Ik zou hem nooit laten. Daarom maakte ik geen ruzie meer. En bleef hij ook gewoon thuis wonen. Ik zeg jullie: Het maakte niet uit wat hij zou doen. Ik zou hem nooit laten. Mijn man is mijn alles, hij is mijn leven.

Ik was geduldig

[quads id=1]
Gerrit kwam altijd gewoon weer thuis slapen als hij bij haar was geweest. Soms na 1 dagje wel. Dan was ik even boos, maar het leven ging gewoon weer verder alsof er niets aan de hand was. We zijn een leuk stel. Gaan naar de film samen en we gaan vaak samen naar een bar. Hij pronkt met me en stelt zich aan met me. Dan slapen we in een hotel want mijn moeder doet dan de oppas. Al wist ik dat zij er nog was en dat hij ook met haar slaapt in hotels. Weet je, ik kan wel steeds ruzie gaan lopen maken en de sfeer thuis verpesten maar wat schiet ik daarmee op? Ik wilde dat hij gelukkig thuis was. Samen met zijn gezin in harmonie. Misschien zou hij haar wel zat worden. Ik was geduldig.
[quads id=1]
Ik ben zijn vrouw en ik heb gebeden en gesproken tot God. Ik dacht echt dat het op een dag over zou zijn. Die dame is een vooruitstrevende dame. Ik dacht dat zij wel ooit een man voor zichzelf zou willen. Ik heb gewacht op die dag. Ik heb zoveel geduld opgebracht voor die mensen. Schaamteloos zijn ze. Hij heeft echt mijn gezicht laten vallen. Ze was gisteren bij hem in de auto hier.

Ik wilde haar doodmaken

Ik heb moordneigingen gehad. Ik wilde haar doodmaken. Ze heeft mijn gezin kapotgemaakt. Waarom was buitenvrouw zijn niet genoeg voor haar? Waarom moest ze hem helemaal nemen. Dan heeft hij nog het lef om te zeggen dat hij mijn jongen wil meenemen. We hebben 1 zoon.

Gisteren heeft hij mij voor het eerst echt boos gezien. Ik ben gisteren gek geworden. Ik heb vreselijke dingen gedaan en gezegd. Ik was helemaal de weg kwijt. Gewoon geflipt. Ik heb zo een spijt van mijn gedrag van gisteren. Mijn zoon is gisteravond bij hun gebleven, maar dat was omdat ik niet in staat was om voor hem te zorgen. Hij is pas 3 jaar.

Hij komt nooit meer terug

Hij is alweer hier, mijn moeder is bij mij. Maar Gerrit is weg. Echt weg en hij komt nooit meer terug, dat zegt hij. Maar ik zeg jullie. Als hij op een dag terugkomt neem ik mijn man terug. Ik zal nooit akkoord gaan met een scheiding. Ik krijg man wel terug, en ik zal er alles voor doen. Ik maak haar kapot. Als ze dit leest dan weet ze dat ik het over haar heb. Mijn gevecht is nu pas echt begonnen. Als jullie tips hebben dan hoor ik het graag. Leila
[quads id=1]
Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Waarom accepteer is dit gedrag van hem?

Anoniem: Zwanger en gedumpt voor een Surinaamse vrouw

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.