Weer Nederlands meisje vermist

In en om Groningen wordt woensdag gezocht naar de 12-jarige Emily Meijer uit het dorp Grootegast, verderop in de provincie Groningen. Het meisje is sinds dinsdagmiddag zoek. Ze werd nog in Grootegast gezien en is vervolgens op de bus naar de stad Groningen gestapt.
[quads id=1]
In de stad is ze tot dusverre nog niet gezien. De politie heeft op Facebook een signalement en een oproep aan getuigen of mensen die meer weten geplaatst om zich te laten horen (via 0900-8844). ,,

Emily is pas 12 jaar. Dus een heel jong meisje en ze is al 24 uur lang weg, reden voor ons om er aandacht voor te vragen’’, aldus politiewoordvoerder Anthony Hogeveen. De familie had geen signalen dat er iets aan de hand zou zijn.
[quads id=1]

De politie omschrijft Emily als 1,45 meter lang met blond stijl haar. Ze draagt een blauwe broek en een zwarte jas met een capuchon met bontkraag. Een Burgernetoproep leverde dinsdag nog geen resultaat op.
Bron: Telegraaf
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Save