Vader Rico Verhoeven overleden

Kickboxer Rico Verhoeven maakte gisteravond via Instagram bekend dat zijn vader is overleden. Jos Verhoeven had de ziekte van alzheimer en overleed maandag.

“Gisteren koos mijn vader ervoor om het gevecht met alzheimer te stoppen…. hij was stoer, trots en koppig, maar dit was iets waar hij over na heeft gedacht. Daarom heb ik niets anders dan respect voor hem en zijn beslissing. Papa we hebben veel meegemaakt, maar ik zal altijd missen en van je houden vanuit het diepste van mijn hart”, schreef Rico.

Jos Verhoeven was belangrijk voor de carriere van de Glory World Heavy Weight Champion “The King of Kickboxing”. Als kleine jongen wilde Rico liever basketballen, maar zijn vader nam hem mee naar de sportschool in Tholen.

Vorig jaar in een interview in NRC zei hij: “Hij was heel lui, had nooit zin. Ik moest hem altijd meeslepen, van: ‘kom op Rico, we gaan trainen’. Ik heb altijd gezegd: ik zie wat in jou. Goed gebouwd, lange benen, alles wat je nodig had. Ik heb hem een beetje gepushed dat hij dat thaiboksen ging doen.”

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.