Video – Pasgetrouwde vrouw vergiftigt schoonfamilie (buitenland)

In Pakistan is een pasgetrouwde vrouw opgepakt omdat ze zeker zeventien mensen zou hebben vergiftigd. Ook haar minnaar is aangehouden.

De vrouw was in september tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een familielid. Ze wilde haar kersverse echtgenoot doden en deed rattengif in zijn melk, maar die weigerde hij te drinken.
[quads id=1]
Haar schoonmoeder gebruikte de melk vervolgens om de traditionele zuiveldrank lassi te maken. Die serveerde ze aan haar familieleden, die stuk voor stuk buiten westen raakten en in het ziekenhuis werden opgenomen. Daar overleden zeventien van hen, tien zijn nog opgenomen.
De vrouw en haar vriend op het politiebureau APTN

De vrouw heeft toegegeven dat ze haar man wilde vergiftigen. Ze had haar ouders naar eigen zeggen keer op keer verteld dat ze alles zou doen om onder het huwelijk uit te komen.

Ze zei dat het haar spijt dat haar schoonfamilie het slachtoffer is geworden. Haar vriend, die ze bleef zien toen ze getrouwd was, heeft bekend dat hij haar het gif had gegeven.
Bekijk hier de video erover:
[quads id=1]

Bron: NOS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.