President Bouterse morgen weer aan de slag!

Bouterse Suriname

Zijne Excellentie Desiré Delano Bouterse zal per Presidentieel besluit te rekenen van woensdag 01 november 2017 de werkzaamheden behorende bij de bevoegdheden van het Ambt van President van de Republiek Suriname wederom hervatten.
[quads id=1]
Per Presidentieel besluit had het staatshoofd ingevolge artikel 98 onder B van de Grondwet van de Republiek Suriname de uitoefening van eerder genoemde bevoegdheden per vrijdag 29 september 2017 tijdelijk neergelegd.

Het Ambt van President werd waargenomen door de Vice President Zijne Excellentie Michael Ashwin Adhin. De President bedankt een ieder in binnen als buitenland die in welke vorm dan ook belangstelling heeft getoond gedurende zijn rustperiode.
Ook spreekt het staatshoofd zijn erkentelijkheid uit voor de vele bidgroepen die steeds in gebed zijn voor kracht en genade voor de gehele Surinaamse natie.
[quads id=1]

Bron: De Boodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.