Getuige in moordzaak studente, Clarissa Boldewijn, is niet op komen dagen

Een getuige die was opgeroepen in de zaak van Jonathan L, die verdacht wordt van de moord op de studente Clarissa Boldewijn, verscheen niet. Daarom stelde de rechter deze zaak uit tot november. Jonathan L bekende tijdens het vooronderzoek dat hij het slachtoffer heeft gedood.
[quads id=1]
Volgens hem gaf hij Boldewijn 450 tot 500 gram cocaïne om op de post te doen. Naar zijn zeggen nam de studente de cocaïne in ontvangst, maar was daarna moeilijk bereikbaar. Hij wist haar op een gegeven moment te bereiken en ging in haar auto mee. Jonathan L, die juridische bijstand krijgt van raadsman Murwin Dubois, wilde toen geld of zijn cocaïne hebben. Volgens hem wilde Boldewijn aan de Afobakkaweg stoppen om te praten.

Zij stapten uit en hij sprak verder over geld en cocaïne. Hij werd op den duur zo boos dat hij haar sloeg. De studente kwam te vallen en bewoog niet meer. Hij nam haar mee in de auto en bracht haar naar een afgelegen plaats waar hij een ondiep graf groef. Hij begroef haar en vertrok in haar auto.
[quads id=1]
Hij weet niet of zij al dood was. De patholoog stelde vast dat het meisje door stompgeweld of verstikking door middel van zand is overleden. De verdachte stak de wagen van Boldewijn in brand en liet zich vervolgens ophalen.
Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/02/14/redactie-31-jarige-en-33-jarige-aangehouden-omtrent-moord-clarissa-boldewijn/

https://www.familienieuws.com/2017/01/26/redatie-moeder-marcia-verdwijning-clarissa-boldewijn/

 

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.