Anoniem – Waarom wil mijn vrouw geen omgang meer met mij?

Hoi mensen. Ik ben Imanuel. Ik zit met een probleem maar ik wens anoniem te blijven. Het is namelijk zo dat ik al 8 jaar een relatie met me vriendin/vrouw heb. Ze heet Sheila. We hebben 2 kinderen. Maar wat is gaan gebeuren: Ze heeft helemaal geen zin meer in bed.  Ze wil geen omgang met mij.  Ze krijgt er geen gevoel voor. En natuurlijk als man ga je met zoveel vragen zitten.
[quads id=1]
Waaraan kan het liggen? Ben ik niet meer aantrekkelijk voor haar? Of misschien heeft ze iemand anders? We hebben wel erover gesproken maar ze zegt ze heeft niemand anders. Gewoon het gevoel om omgang te hebben heeft ze niet. Dus die opwinding voelt ze niet.  Hoe kunnen we dit oplossen samen? Ik ben een serieuze man en ik hoop echt op  serieuze reacties van jullie. Positieve reacties want ik zit ermee. Ik denk eraan om  een eind aan deze relatie te maken maar dat wil ik eigenlijk niet. Ik denk dan weer aan die kinderen. We moeten niet uit elkaar gaan om zo iets.

Misschien is dit iets gewoon binnen meerdere relaties. Of is het simpel op te lossen? Ik wil graag weten hoe ik het kan oplossen.
[quads id=1]
Dus ik vraag om advies.
Bedankt!
Gerelateerde verhalen:

Video – “Vrouwen die omgang weigeren met hun man. Dat is mishandeling!”

Anoniem: Mijn vriend en ik hebben geen omgang

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.