Video – Manhoef wint van Kickbokser Remy Bonjasky

Kickbokser Bonjasky bij rentree in ring ten onder tegen Manhoef. Kickbokser Remy Bonjasky heeft zondagavond zijn comeback in de ring niet weten op te luisteren met een zege. De drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix ging bij de World Fighting League (WFL) in Almere ten onder tegen Melvin Manhoef.
[quads id=1]
Het gevecht ging in alle drie de rondes gelijk op. De jury wees echter Manhoef aan als winnaar. Voor Bonjasky betekende het gevecht zijn rentree. Manhoef nam daarentegen afscheid als kickbokser in Almere.

Bonjasky liep al enige tijd rond met plannen voor een terugkeer, voordat hij eind juli zijn definitieve comeback aankondigde. De 41-jarige ‘Flying Gentleman’ wist eerder drie keer te winnen van Manhoef.

Manhoef nam in april het besluit om afscheid te nemen van het kickboksen. De 41-jarige voorzitter van de World Fighting League deed dat na zijn nederlaag in april tegen Rafael Carvalho.
[quads id=1]
Bij de laatste ontmoeting met Bonjasky had Manhoef naar eigen zeggen onterecht verloren. “Ik wil tegen hem strijdend afscheid nemen. Mijn afscheid is niet tegen één of andere pannenkoek”, zei hij eind juli.
Het moment waarop Melvin hoorde dat hij de winnaar was is priceless:

Voor de game moest manhoef dit nog even kwijt: “REMY IS MIJN BITCH” :

[quads id=1]
Klik hieronder om te zien hoe Remy ‘letterlijk’ uit de ring vliegt:


Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/10/08/video-kraak-manhoef-bonjasky/

 

Bron: NU.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.