Video – Bijna iedereen kent hem nu: Steven Brunswijk a.k.a. De ‘Braboneger’

braboneger brunswijk

Er zijn Brabanders die het leuk vinden om, verkleed als horrorclown, mensen de stuipen op het lijf te jagen. De Braboneger is een van die mensen. In zijn programma ‘De Braboneger Basht’ probeert Steven Brunswijk zijn vrienden te laten schrikken… Met succes.
[quads id=1]
De, voorlopig laatste aflevering van, Braboneger Basht kun je hieronder bekijken als je hem hebt gemist:

Wat vonden jullie van het programma? Het kan Braboneger overigens weinig schelen wat mensen van hem vinden. ,,Ik ben een freewheeler. Iemand die dicht bij zichzelf blijft qua gevoel. Wat de rest van mij denkt, zal me aan mijn reet roesten”, aldus de presentator.
[quads id=1]
,,Bashen is iets of iemand op de hak nemen. En mensen zullen er zeker wel beledigd door raken”, denkt Brunswijk. ,,Anders is het geen bashen. Voor mij heeft humor niet zozeer een grens. Ik ga heel ver, dat weet ik wel.”

Sommige mensen beweren dat hij zijn ‘kleur kwijt’ is en anderen bashen hem juist. Bekijk hieronder de boodschap voor de mensen ‘die over hem praten’:

De beruchte Steven Brunswijk. Of je houdt van hem of je hebt een vreselijke hekel aan hem. Het was een interessant programma waarin hij op zijn eigen manier door het nieuws van de afgelopen weken raaste en roaste. Waarom het programma stopt is voor ons nog een raadsel maar hij zal vast heel snel weer te zien zijn op de Nederlandse televisie!!

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/08/21/video-braboneger-krijgt-eigen-televisieprogramma-nederland/

https://www.familienieuws.com/2017/08/25/video-brunswijk-zet-zich-jermain-helaas-nog-genezen-is/

 

 

Bron: omroepbrabant.nl en AD
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.