Inzamelingsactie via stichting Amor Vitae voor familie na brand

Gail Eijk schreef zojuist:

Namens de stichting Amor Vitae i.o heb ik net contact opgenomen met moeder Anita. Dat is de moeder van de Boerbuitenweg die alles kwijt is en ook haar twee jongste kinderen.
Ik vroeg haar of ze die kast en meubelkast kan gebruiken, ze zegt dat we dat nu even moeten laten. Dat gaan we dus nog geven aan iemand anders die het nodig heeft.
Maar ik doe gelijk namens de stichting i.o een beroep op u.
Wat ze nu wel als hulp kan gebruiken is het volgende :
kleren voor haar zoon van 16 en dochter van 18 en als we kunnen helpen met wat goederen of gelden voor de dedeoso en begrafenis.
[quads id=1]
Na de begrafenis willen we kijken hoe we haar verder kunnen bijstaan.
So who is in??
Die kinderen zijn slank, jongen zijn schoenmaat is 42 en meisje haar schoenmaat 37.
De stichting heeft nog geen rekeningnummer. Dus u zou, als u geld wil geven met mij kunnen afstemmen, we geven alles door wat er is afgegeven.
Laten we even kijken hoe we deze moeder die het al zwaar genoeg heeft nu kunnen bijstaan met z’n allen.
Alles wat u kan missen is welkom. U mag mij (Gail) als het hierom gaat een app sturen of bellen op +5978579195 want alleen aan het werk is mijn messenger echt actief.
Zucht en ineens dringt het tot me door dat ze geen moment aan zichzelf heeft gedacht, alleen aan die kinderen.
[quads id=1]
Notabene alles wat er gegeven wordt wordt genoteerd en openbaar gemaakt , tenzij u dat niet wil, dan staat er anoniem achter uw donatie.

Bkijk hier de oproep op de pagina van Gail Eijk:

Meer informatie over de stichting vindt u hier:

Deelt u dit bericht met iedereen! Samen staan we sterk!
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.