Anoniem – Mijn vriend en ik maken de hele dag ruzie, ik wil pauze!

Hallo, ik ben Petra. Ik ken Jerry mijn vriendje al sinds mijn 16de. Ik word al bijna 27 jaar. Ik heb nooit een ander vriendje gehad. Hij is 6 jaar ouder en we zijn nu al 10 jaar samen. We wonen niet samen. Ik woon gewoon thuis en hij woont sinds kort in een eigen appartementje.
[quads id=1]

Aan kinderen beginnen

We zijn wel plannen aan het maken om samen te gaan wonen en aan kinderen te beginnen. Ik ben nog aan de pil. Jerry wil graag nu kinderen. Hij heeft 1 zoontje. 3 jaar geleden verwekt toen we even uit elkaar waren. Hij heeft dus NIET uitgelopen. Ik was hem toen even zat. En vanzelf heeft hij iemand anders leren kennen. Maar dat duurde ongeveer een 6 maanden.

De hele dag ruzie

Toen zijn zoontje was geboren waren we alweer samen. In het begin ging het wel goed maar ik begin hem weer zat te worden. Het zit namelijk zo. We hebben echt de hele dag ruzie. Alleen als we elkaar zien hoor. Als we elkaar niet zien, appen en bellen we de hele tijd met elkaar. Zo schattig. Maar zodra ik hem zie krijg ik een gevoel van negativiteit. Ik word dan boos om niets.  Niets van hem vind ik dan leuk. Precies zo was het ook toen ik het de vorige keer uitmaakte.
[quads id=1]
Vorige week kregen we slaande ruzie zelfs. Omdat ik hem frustreer. Hij ziet het ook en merkt dat die afstand steeds groter wordt tussen ons. Ik heb een beste vriend met wie ik veel deel. Jerry denkt dat ik een relatie met hem heb. Ik ken Carlos al mijn hele leven, voordat ik Jerry leerde kennen. Carlos zegt wel dat ik nooit bij hem terug had moeten gaan, want zijn baby gaat me storen. Maar die baby stoort me juist niet. Jerry stoort me.

Irritatie zodra je die man ziet

Ik vroeg me af of meer vrouwen dit hebben. Dus een gevoel van haat of irritatie zodra je die man ziet. Ik wil ook niet dat hij me aanraakt. Terwijl ik juist zo opgewonden ben voordat hij bij me komt. Maar alles is meteen weg als ik hem zie. Terwijl hij echt een knappe stoere man is.  Ik heb wel eens gehoord dat het een soort van Kroi kan zijn. Geloven jullie daarin? En hoe kan ik dit dan oplossen?

Ik wil niet bij hem weg

Want hoeveel ik hem soms ook haat. Ik wil niet bij hem weg. Al zeggen mensen dat ik los moet laten. Maar mijn hart houdt van Jerry. Ik wil met hem oud worden. Ik wil eigenlijk weer aan een pauze, maar dan ben ik bang dat hij weer een kind met iemand gaat maken. Ik wil gewoon even alleen zijn. Vrijgezel zijn en dan weer bij hem terug.
[quads id=1]

Daarom schrijf ik jullie. Ik heb advies nodig. Hoe kan ik mijn relatie weer leuk maken? Ik ben echt heel erg moe van die ruzies. Die ruzies gaan helemaal nergens over. Gewoon wederzijdse irritatie. Maar we willen beiden niet zonder elkaar.

Zal het helpen als we samenwonen? Zal een kind ons dichter bij elkaar brengen? Ik wil absoluut geen alleenstaande moeder zijn. Dus onze relatie moet eerst goed worden voordat ik aan kinderen begin. Ik weet niet waar ik moet beginnen. Kunnen jullie mij misschien wat tips geven? Alvast bedankt, Petra
Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Het leven met mijn man gaat niet

Anoniem: Zal ik scheiden of niet? Suriname

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.