Vermissing – Shania Arichero

0

Update!! Ze is weer thuis!!
Hallo Facebook vrienden en familie een verzoek naar jullie toe. Dit is me dochter Shania Arichero . Ze is op woensdag 25 Oktober omstreeks 06.50 vertrokken van huis op de fiets in school uniform met de bedoeling om naar school te gaan en is sedert dien niet huiswaarts gekeerd.


Een ieder die haar ziet aub de politie bellen of weet u misschien waar ze uithangt ??

Bellen naar de politie of naar 8573081/8219924
Aub zoveel mogelyk delen. Dank u

Door mama: Dorothy Lemen**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Comments are closed.