Vermissing – Shania Arichero

vermissing Paramaribo

Update!! Ze is weer thuis!!
Hallo Facebook vrienden en familie een verzoek naar jullie toe. Dit is me dochter Shania Arichero . Ze is op woensdag 25 Oktober omstreeks 06.50 vertrokken van huis op de fiets in school uniform met de bedoeling om naar school te gaan en is sedert dien niet huiswaarts gekeerd.
[quads id=1]
Een ieder die haar ziet aub de politie bellen of weet u misschien waar ze uithangt ??

Bellen naar de politie of naar 8573081/8219924
Aub zoveel mogelyk delen. Dank u

Door mama: Dorothy Lemen


[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.