Seupersad hoort strafeis van 2 jaar voor ontucht 8-jarig buurmeisje

dochter Suriname

Twee jaar geëist voor ontucht met achtjarige. Tegen Seupersad K (46) is gisteren twee jaar celstraf geëist voor het plegen van ontucht met zijn achtjarig buurmeisje op 5 juni. De officier van justitie acht ontucht bewezen. Het slachtoffer verklaart dat zij thuis was toen de verdachte haar zeker vijf keer riep.
[quads id=1]
De vijfde keer ging zij naar zijn woning. Hij liet haar op zijn schoot zitten en bracht haar hand naar zijn geslachtsdeel. Hij liet haar het geslachtsdeel vasthouden. Ook plaatste hij zijn hand op haar geslachtsdeel. Het meisje schrok en rende weg. Haar moeder deed aangifte tegen Seupersad K. Haar dochter blijkt nog maagd te zijn.

Uit het onderzoek blijkt dat de man seksuele bewegingen met zijn handen maakte naar het kind. Hij zat op zijn balkon en dronk bier toen hij haar riep. Het kind vertelde dat zij een rok en een ondertrui aanhad en de verdachte droeg een broek met driekwart pijpen.
[quads id=1]
Volgens Seupersad K heeft hij geen strafbare handelingen met het meisje gepleegd. Hij zag haar als zijn eigen kind. Het slachtoffer is gisteren in raadkamer gehoord. De rechter zegt dat het kind vlot vertelde wat de man heeft gedaan. Op 28 november houdt raadsman Arjan Ramlakhan zijn pleidooi.

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/01/04/redactie-29-jarige-buurman-verdacht-van-omgang-met-buurmeisje/

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis