21-jarige jongedame beroofd terwijl ze op bus aan het wachten was

Supermarkt Paramaribo

Een 21-jarige jongedame, die op de bus stond te wachten, is beroofd. Zij verklaarde bij de politie dat zij op de hoek van de Martin Luther King- en Tout Lui Fautweg bij het bushuis stond om op de bus te wachten.
[quads id=1]
Terwijl zij op de bus wachtte, stopte een blauwe bromfiets bij haar. Er zaten twee mannen daarop. De duorijder stapte uit en rukte de tas van het slachtoffer weg. De jongedame vertelde dat zij SRD 200, een dokters- en identiteitskaart in haar tas had. Zij liep geen letsel op.

Na de daad reden de daders met de gestolen tas weg via de Martin Luther Kingweg in de richting van Latour. De criminelen waren ongewapend. De bestuurder ging gekleed in een zwart hemd met blauwe lange broek en zijn duorijder had een rood hemd met zwarte lange broek aan.

Voorbeeldfoto

Zij zijn nog voortvluchtig.
[quads id=1]
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.