Dringend hulp gevraagd voor 1-jarige Asmowidjojo Ailey

…Een ziek kind daar vraag je niet om, het overkomt je. Het kan alle ouders overkomen. Zou u hulp willen bieden in wat voor vorm dan ook kunt u contact maken met…

HELP HAAR AUB !!!
De naam van dit meisje is: Asmowidjojo Ailey , ze is 1 jaar en  5maanden. Zij heeft een Buik Tumor, haar ouders hebben het niet breed.
[quads id=1]
Zo zijn deze niet instaat ziekenhuis ligkosten, pampers en andere benodigdheden te betalen. Zij moet ook met spoed geopereerd worden, maar het geld is er niet.

Laat dit kindje aub niet in haar nood, geef een donatie, breng een pak pampers, share deze post, biedt je hulp op welke manier je kan.

Een ziek kind daar vraag je niet om, het overkomt je. Het kan alle ouders overkomen. Zou u hulp willen bieden in wat voor vorm dan ook kunt u contact maken met Jeanine Olieberg:8821567 of Christina Stuart:+5978576857

Voor dokterspapieren en alle andere informatie kunt u haar ook bellen.
[quads id=1]


Binnengekomen via Facebook
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.