Video – Jeugdparlementariër bouwt bushuisje voor studenten uit eigen middelen

…Uit eigen middelen en met hulp van zijn naaste familie is het naar zeggen van de Jeugdvertegenwoordiger gelukt om zijn belofte na te komen. …

Met de bouw van een bushuisje voor leerlingen van mulo Westelijkepolders is Jeugdparlementarier Mohamad Abdul zijn verkiezingsbelofte nagekomen. Gistermorgen droeg Abdul via Burgervader Joeloemsingh het bushuisje over aan de school.
[quads id=1]
Uit eigen middelen en met hulp van zijn naaste familie is het naar zeggen van de Jeugdvertegenwoordiger gelukt om zijn belofte na te komen. Ook DC-Joeloemsingh heeft volgens Abdul gelijk positief gereageerd toen hem toestemming werd gevraagd voor de bouw op die locatie.

Met de bouw van een bushuisje voor mulo Westelijkepolders zullen de leerlingen maar ook anderen op een aangename manier op de bus kunnen wachten.

Dit schreef de parlementariër hij zelf op zijn Facebookpage:

Bekijk hier de foto reportage:
[quads id=1]

Bekijk hier de video:

Bron: BIC Nickerie
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.