Video – Arthur en Marcia zijn 80 jaar getrouwd (buitenland)

De 105 jarige Arthur en zijn 100-jarige Marcia zijn na al die jaren nog steeds stapelgek op elkaar. Vandaag vieren zij hun 80e trouwdag! Hartverwarmend! ❤️

Arthur Theodore Jacobs is geboren in 19 augustus 1912. Marcia Fox Jacobs is geboren op 25 juni 1917. Ze ontmoetten elkaar aan de Universiteit van Wisconsin.
[quads id=1]
Arthur werkte tijdens de tweede wereldoorlog voor de War Manpower Commission in Washington DC. Hij heeft een PHD in de economie aan de Universiteit van Michigan. Marcia werkte als directeur bij een ministerie en ze hebben bijna altijd in New York gewoond.

Lees hier wat kleinzoon, Gabe Jacobs, vertelt over zijn opa en oma:

Mijn grootouders zijn ongelooflijk. Arthur is 105 (geboren 1912), Marcia is 100 (geboren 1917). Vandaag zijn ze precies 80 jaar getrouwd. Ze zijn een van de oudst levende koppels in de Verenigde Staten.

Marcia kan echt alleen maar hallo hallo zeggen  maar ze lijkt een beetje te begrijpen wat er gebeurt.  Mijn opa Arthur is een mooie man en zo ongelooflijk verliefd op Marcia. Je kunt vertellen hoe triest hij is dat ze niet meer kan communiceren. Trots ben ik, dat ik van deze mensen afkomstig ben. Het zijn supermensen!

Ik ben een filmmaker die in Brooklyn woont. Gelieve te bereiken als u geïnteresseerd bent in mijn werk! http://gabejacobs.works

Bekijk hier de liefdevolle video van het stel:
[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.