Rijbewijs ex-minister ingetrokken na ongeval

dronken paramaribo

…Na de klap is de wagen van de ex-minister S.W. tegen een schutting tot stilstand gekomen. ..constateerde ter plaatse symptomen van dronkenschap bij de bestuurder…

De politie heeft toch nog het rijbewijs van de dronken ex-minister S.W. afgelopen vrijdag ingevorderd. In de nacht van dinsdag 18 juli 2017 was S.W. betrokken bij een aanrijding aan de Kasabaholoweg. Het betrof een aanrijding tussen twee voertuigen.
[quads id=1]
Na de klap is de wagen van de ex-minister S.W. tegen een schutting tot stilstand gekomen. De politie van Uitvlugt, die het bericht binnenkreeg, rukte uit en constateerde ter plaatse symptomen van dronkenschap bij de bestuurder S.W. Hij werd toen overgebracht naar het bureau.

Terwijl het zaakje in onderzoek was, verschenen twee leden van de CIVD, die na legitimatie bij de wachtcommandant, hem voorhielden dat zij ter plaatse waren om de ex-minister mee te nemen. Zij hadden daartoe de opdracht gekregen van vicepresident Ashwin Adhin. Ook kwam daarbij de naam van commissaris Guno Roosenhoff ter sprake.

De commissaris heeft toen gebeld naar een hulpofficier om de zaak volgens de wettelijke regels af te handelen. De wachtcommandant heeft toen teruggekoppeld met Roosenhoff en deelde hem mee dat de overtreder in opdracht van de vp moest worden meegenomen door de leden van de CIVD.
[quads id=1]
De procureur-generaal heeft de politie de opdracht gegeven om het rijbewijs van de ex-minister alsnog in te vorderden en het dossier op te sturen naar het parket.
Eerdere berichten:

Ex-minister betrokken bij een aanrijding was (vermoedelijk) dronken

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.