De omgeving kantongerecht lijkt wel een parkeerhaven. Afsluiting Wulfingstraat

...in verband met de Krijgsraadzittingen op maandag 30 en dinsdag 31oktober 2017 vanaf 06.00 uur v.m. de Wulfingstraat vanaf de Henk Aronstraat voor het verkeer zal worden afgesloten….

Hierbij eerst een bekendmaking van de politie: Het Korps Politie Suriname maakt hierbij bekend dat in verband met de Krijgsraadzittingen op maandag 30 en dinsdag 31oktober 2017 vanaf 06.00 uur v.m. de Wulfingstraat vanaf de Henk Aronstraat voor het verkeer zal worden afgesloten. Bestemmingsverkeer vanuit de Roseveltkade in de Wulfingstraat is wel toegestaan.

De Mgr. Wulfinghstraat die de Henck A.E. Arronstraat verbindt met de Van Rooseveltkade is vanouds bekend om de RK-scholen, die er langs en in de omgeving liggen en de verkeersdrukte die er voor en na school ontstaat.
[quads id=1]
Door het Kantongerecht, dat al enkele maanden functioneel is in de Wulfinghstraat, is de verkeersdrukte vooral tijdens spitsuren aanmerkelijk toegenomen. Aangezien het terrein van het Kantongerecht niet eens voldoende parkeerruimte heeft voor haar eigen personeel, laat staan voor bezoekers, zijn de trottoirs over de hele lengte van de straat, aan beide zijden van de weg bezet door aldaar geparkeerde voertuigen.

De Van Rooseveltkade, Julianastraat, Koninginnestraat en Prins Hendrikstraat tot voorbij het St. Vincentius Ziekenhuis zijn dagelijks een parkeerhaven geworden. De verkeersveiligheid laat veel te wensen over. “De beveiliging van het Kantongerecht met een uitstraling naar de wijde omgeving is ook in gedrang.
[quads id=1]
Criminelen zijn onberekenbaar; het is te verwachten dat zich gaandeweg calamiteiten kunnen voordoen. Bij het opzetten van het Kantongerecht in deze straat is er klaarblijkelijk geen rekening gehouden met de veiligheid”, liet een juriste zich ontvallen.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.