Helikopter maakt noodlanding door hevige onweer

…Het weer was te slecht om verder te vliegen. De piloot heeft een geschikte open plek uitgekozen om te landen. Zodra het weer opgeklaard zou zijn, zouden ze verder vertrekken…

Een helikopter van het bedrijf Pegasus Air Services heeft gisteren een noodlanding moeten maken door hevig onweer. Dit gebeurde rond 15.00 uur.
[quads id=1]
De helikopter maakte de noodlanding in de stromende regen op het open terrein van Ramcharan’s Playground op de hoek van de Dageraadweg en Lachmisingweg te Highway.

Buurtbewoners schrokken van de enorme lawaai die de helikopter maakte bij de landing. Ze dachten in eerste instantie dat de kist gecrasht was. Later werd het duidelijk dat het om een noodlanding ging. Een aantal buurtbewoners poseerde voor de helikopter op foto’s te maken. Er zaten 3 personen in de kist, waaronder vermoedelijk 2 Brazilianen. Bij een van de personen was een been in het gips.

De inzittenden verboden de buurtbewoners om foto’s te maken, echter zonder resultaat. Na een half uur vertrok de helikopter weer naar zijn eindbestemming te Zorg en Hoop. Tegenover Dagblad Suriname bevestigde een medewerker van Pegasus Air Services dat het inderdaad om een noodlanding ging.
[quads id=1]
“De piloot had wel radiocontact met de Luchtvaartdienst. Het weer was te slecht om verder te vliegen. De piloot heeft een geschikte open plek uitgekozen om te landen.

Zodra het weer opgeklaard zou zijn, zouden ze verder vertrekken na afstemming met de Luchtvaartdienst”, gaf de medewerker aan. De helikopter kwam van het binnenland en ging richting het vliegveld te Zorg en Hoop. (foto’s: Akshay Gajadien)
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.