Broer mishandelt broer om een sigaret

politie Suriname

…hij sloeg daarmee heel hard op het hoofd van de andere. Deze laatste liep een barstwond op aan zijn hoofd. Na de slag maakte de verdachte zich uit de voeten….

De politie van Wanica kreeg zondag een melding omtrent een vechtpartij. Ter plaatse aangekomen vernam de sterke arm dat twee broers slaags waren geraakt met elkaar om een sigaret.
[quads id=1]
Er ontstond op een bepaald moment een woordenwisseling tussen hen. De ene broer bewapende zich toen met een deegroller en hij sloeg daarmee heel hard op het hoofd van de andere. Deze laatste liep een barstwond op aan zijn hoofd. Na de slag maakte de verdachte zich uit de voeten.


Hij werd dinsdag 24 oktober in de kraag gevat. Hij is ter zake poging tot zware mishandeling c.q. mishandeling in verzekering gesteld.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.