Video – Arties Kater Karma vastgebonden en beroofd door 3 criminelen

karma Paramaribo

…vraagt hij iedereen die een tip kan geven, dat te doen, tegen een beloning. “Ik heb hard gewerkt om aan mijn spullen te komen…

Het is half drie in de ochtend, je ligt in je bed en hoort plotseling een harde klap. Wanneer je gaat kijken waar het geluid vandaan komt, sta je oog in oog met een loop van een vuistvuurwapen.
[quads id=1]
Dit is Kater Karma maandag overkomen. De artiest werd vastgebonden en beroofd van zijn sieraden, laptop, camera, belangrijke papieren en een groot geldbedrag door drie daders.

“Ik voel me niet veilig in mijn eigen land. Was ik maar in het buitenland gebleven”, zegt Kater diep teleurgesteld. Hij hoopt dat hij op een of andere manier zijn spullen terugkrijgt. Vooral ook omdat deze van emotionele waarde voor hem zijn. Daarom vraagt hij iedereen die een tip kan geven, dat te doen, tegen een beloning. “Ik heb hard gewerkt om aan mijn spullen te komen. Ik steel niet en doe niet aan drugs en dit overkomt mij.”

De rovers zijn vanuit een raam het huis binnengedrongen. Elk met een vuistvuurwapen, een breekijzer en een houwer bij zich. Alvorens Kater werd beroofd, werd hem eerst gevraagd waar zijn familieleden waren. Deze zijn niet erbij betrokken. Voor zijn geluk is hij ook ongedeerd gebleven. “Zo goed kon het ook anders zijn afgelopen met me. Maar ik ben blij dat ik nog leef.”
[quads id=1]
Voor nu is zijn allergrootste zorg dat hij een nieuw paspoort nodig heeft. Eind oktober moet de artiest terug naar Europa voor optredens.

Wil je meer weten over Kater Karma? Bekijk dan hieronder een interview met hem:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.