Video – Borstkanker awareness bijeenkomst in het ‘S Lands Hospitaal

…Ziet de huid op je borsten er uit als een sinaasappelhuid? (zie foto hieronder) Dan is het belangrijk om naar de dokter te gaan. Dit soort tips kwamen aan de orde tijdens de bijeenkomst….

De Borstkanker awareness bijeenkomst, die de Oncologie afdeling van het ‘S Lands hospitaal vorige week in het kader van de borstkanker maand organiseerde, is geslaagd.
[quads id=1]
Het thema was: Begeleiding in alle aspecten van de zorg rondom Borst Kanker in ’s Lands Hospitaal
Onderwerpen als ‘Borstkanker Beware’, (door Drs Aarti Jangbahadoersingh), ‘Borstzelfonderzoek’ (door zuster Irma Rozewijn), ‘Healthy Lifestyle : Preventie speelt een rol. Kibiri joe libi’ (door zuster Alida Kirton), ‘Psychologische hulp bij patiënten met borstkanker’ (door medisch psycholoog Drs Karan Gokoel) en ‘Begeleiding van patiënten met borstkanker in de thuiszorg’ (door zuster Selma Sniphout) werden behandeld.

Twee lotgenoten hebben ook hun ervaringen met de aanwezigen gedeeld.

Bekijk hieronder een foto reportage van de bijeenkomst:
[quads id=1]

Ziet de huid op je borsten er uit als een sinaasappelhuid? (zie foto hieronder) Dan is het belangrijk om naar de dokter te gaan. Dit soort tips kwamen aan de orde tijdens de bijeenkomst.

Mogelijke borstkanker voorbeeldfoto

Voor extra informatie omtrent borstkanker, check onderstaande video:

Wil je weten hoe je zelf je borsten kunt onderzoeken? Bekijk dan onderstaande video:

Bron: ‘S Lands Hospitaal
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.