Video – 30-jarige moeder van 5 vertelt over haar zorgwekkende thuissitiuatie

…Haar man heeft haar in de steek gelaten voor een andere vrouw. Ze is dus alleenstaand, ze heeft geen werk en daardoor is haar thuissituatie zeer zorgwekkend….

De 30 jarige Mevr. Soerowongso heeft op 11 september een tweeling ter wereld gebracht. Ze heeft 3 voorkinderen. Zij wist pas na een paar maanden dat ze zwanger was. Haar man heeft haar in de steek gelaten voor een andere vrouw.
[quads id=1]
Ze is dus alleenstaand, ze heeft geen werk en daardoor is haar thuissituatie zeer zorgwekkend. Bekijk hieronder de video van 1 voor 12. Ze zijn in gesprek met de moeder. Zij vertelt zelf over haar situatie:

[quads id=1]
Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder, maak contact en steun ons werk:
Tel: 402-362 / 8671288
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. https://www.geef.nl/externalMod.php?gd=8263&taal=NL_NL
Voor overmakingen: IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.