Moeder in elkaar geslagen terwijl zij en haar zoon werden overvallen

politie Paramaribo

…de slachtoffers mishandeld. De buit betreft een geldbedrag van USD 2000, sieraden en mobiele telefoons. Zij hebben middels braak via de keuken zich toegang verschaft tot de woning….

Vijf gewapende criminelen hebben vrijdagochtend een overval gepleegd in een woning aan de Koolraapweg te Kwatta. De slachtoffers, een moeder en haar zoon, werden op die bewuste ochtend in hun diepe rust overvallen en beroofd.
[quads id=1]
De daders hebben de slachtoffers mishandeld. De buit betreft een geldbedrag van USD 2000, sieraden en mobiele telefoons. Zij hebben middels braak via de keuken zich toegang verschaft tot de woning. Na de beroving verlieten de daders de woning via een raam.

De politie heeft de aangifte ter zake opgenomen en zijn bezig de daders op te sporen. De moeder klaagde van pijn. Zij heeft slagen moeten incasseren in haar gelaat en buikstreek. Zij is met een visum verwezen naar een arts. Het onderzoek duurt voort.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.