29-jarige Jonathan huurt hotelkamers en rooft ze leeg

…huurde hij kamers. Tijdens zijn verblijf maakte hij goederen zoals microwave, waterkokers, televisietoestellen en andere zaken los en nam deze bij vertrek mee….

De politie van ressort Centrum heeft op woensdag 18 oktober de 29-jarige Jonathan K. aangehouden.
[quads id=1]
Tegen Jonathan is er door een hoteleigenaar op zondag 15 oktober aangifte van diefstal van twee televisietoestellen en een mobiele telefoontoestel gedaan. Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe deze hotelgast de goederen weggedragen. Hij is opgespoord en aangehouden. Jonathan blijkt een recidivist te zijn.

Het verdere onderzoek wees uit dat Jonathan het tot een gewoonte heeft gemaakt hotels in verschillende ressorten aan te doen. Daar huurde hij kamers. Tijdens zijn verblijf maakte hij goederen zoals microwave, waterkokers, televisietoestellen en andere zaken los en nam deze bij vertrek mee.


[quads id=1]
De goederen zijn nog niet achterhaald, omdat hij heeft verklaard deze te hebben doorverkocht. De heler wordt opgespoord.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij toegevoegd in de sterkte van het cellenhuis.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.