De herinneringen aan mijn 25-jarige neefje Gordon Ceder

Mijn lieve, lieve neefje,

Waarom heb je me verlaten?
Verlaten zonder groet,
verlaten zonder kus…
Niet altijd even lief,
wel mijn kleine hartendief.

Samen hadden we het leuk,
altijd lachten wij ons een deuk.
Wat een lol hadden we vaak!
Nu ben je er niet meer,
ik zal je heel erg missen,
je nooit vergeten,
dat wou ik je nog even laten weten!

Mijn neefje

Gordon Ceder

is er niet meer…
Pas 25 jaartjes jong…

Rip neefje

Mijn neefje is betrokken geweest is bij een verkeersongeval gisteren aan de Gompertstraat. 

Afzender:
Zijn nicht Merviel Huisden

[quads id=1]

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.