61-jarige bromfietser Robert Antheunis overleden in het verkeer

Hierbij een reactie van de familie op het onderstaand bericht: Eugenie Antheunis zegt: “De bestuurder reed te hard volgens getuigen. Is toch ook duidelijk gezien de foto’s. Daar hoef je geen expert voor te zijn”

De 61-jarige bromfietser Robert Antheunis in het afgelopen weekend genoteerd als de 62e verkeersdode.

De bromfietser Robert veroorzaakte op zaterdag 21 oktober een aanrijding met een personenauto op de kruising van de HendrikaVeldkamp- en de Parsimstraat.
[quads id=1]
De politie van Kwatta kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van de aanrijding. Bij aankomst op de plek werd de bromfietser die niet aanspreekbaar was in kritieke toestand op het wegdek aangetroffen. Uit voorlopige onderzoek is gebleken dat Robert over de Parsimstraatreed, komende vanuit de IzaakBurnetstraaten reed richting de Hendrika Veldkampstraat. Hij verleende geen voorrang aan de personenauto die over de Hendrika Veldkampstraat reed richting de Kwattawegmet als gevolg de aanrijding.

Per ontboden ambulance is Robert afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij kort na aankomst overleed.
[quads id=1]
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.
Eerdere berichten:

Twee verkeersdoden erbij dit weekend

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.